maanantai 19. toukokuuta 2014

B-xpandables

Tässä tekstissä muokkaan valtavan suosion saavuttaneen Exbendables-elokuvasarjan uusiin mittasuhteisiin lahoutunutta metritavaraa käyttäen. Tämä kuvitteellinen casting olisi filmattu vuonna 1997, jolloin genre jäi katastrofi-elokuvien ja suurien budjettien jyräämäksi. Elokuvan ohjaa Isaac Florentine. Tuotantoyhtiönä on PM Entertainment group. Inc. Koreografioista vastaa nuori J.J. Perry.




Barney Ross - David Bradley:

Tämä Cannon Groupin kakkosninja omaa tuhoavan viehätysvoiman varsinkin miekkoja käytettäessä. Tuliaseet, räjähteet ja juustoiset one-linerit kuuluvat tämän tumman oriin taitoihin ja sanavarastoon. Porukan Barneyksi Bradley on omiaan, sillä kosto on miehelle tuttu käsite, Barneyn etunimi alkaa ja loppuu samoilla kirjaimilla kuin Bradleyn sukunimi. Kohtalon ivaako? Katso Cyborg Cop 1-2 ja American samurai.

Lee Christmas - Daniel Bernhardt:
 
Van Dammen jalanjäljissä jatkanut karatekone osaa puolustaa itseänsä itsetietoisen tehokkaasti. Yksi ja ainoa ilme on suhteellisen tehokas tuijotuskilpailuun, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Naismurheet eivät tätä ukkoa kaada, vaan ainoastaan turhauttavat. Katso Bloodsport 2-3 ja True Vengeance.

Yin Yang - James Lew
 
 James Lew on yksi näppärimmistä ja taitavimmista Kung-fun ja Tae-Kwon-Don taitajista. Vuosikymmenten kokemus stunt-piireistä tuo mukanaan tietämystä ja visioita halpaan budjettiin ja tiukkaan kuvausaikatauluun.  Nappivalinta. Katso Best of the Best, Hidden Dragon ja Keskiyön Kostaja.
 
 
Gunnar Jansen - Gary Busey
 
 Paskainen hymy, 12 kaliiperinen ego ja murhaavan hyvä huumori ovat Gunnarin tavaramerkkejä. Busey on milteimpä ainoa looginen valinta täyttämään Gunnarin saappaat ja monijakoisen persoonallisuuden. Katso Eye of the Tiger, Kaappaus Merellä ja Hopealuoti.
 
 
Tool - Lorenzo Lamas
 
Lamasilla on kaikki ominaisuudet toimintasankariksi, mutta hillitympi filosofiointi voisi olla hyvä ratkaisu. Lorenzo sopii sekä ulkonäöllisesti, että hengellisesti Toolin herkkään, mutta rouheaan  tulkintaan. Katso Viper, Snake Eater ja Gladiator Cop.


  Church - Peter Weller
 
Sympaattinen, mutta tappavan huumorintajun omaava Weller on oikea mies lähettämään nämä miehet elämänsä suurimman haasteen eteen. Ase pysyy kädessä ja eiköhän sieltä tarvittaessa pari koukkuakin irtoa. Katso Robocop ja Blue Jean Cop.
 
 
Toll Road - Tony Halme
 
Ruumiillisesti vahva, mutta näyttelyllään perseilevä Viikinki vetää muutaman äijän kerralla kumoon UFC-lyönneillään. Täyterooli, mutta oikea mies korvaamaan heikohkon Couturen, jonka kanssa Halme on ottanut matsiakin. Kokonaiset kahdeksan sekuntia.


Trench -  Brian Thompson
 
Thompson on osoittanut olevansa suuren luokan pallinaama, joka ei haukuista piittaa. Miehellä on joissakin piireissä jopa kulttimaineen omaava status, jonka voima ei tästä roolista heikentyisi. Katso Cobra ja Mortal Kombat 2.


Hale Ceasar - Mario Van Peebles
 
Mario on tummista toimintasankareista aikansa parhaita näyttelijöitä. Pääsisi tässäkin tapauksessa luultavasti Oscar-ehdokkaaksi. Hommat hoituvat rutiinilla, kun Van Peebles pääsee irti.


Kenraali Garza - Art Camacho
 
Tämä hupaisa pikkumies sopii paremmin kuin hyvin vittumaisen kenraalin rooliin, kunhan hänet pidetää kaukana taistelukohtausten suunnittelusta. Hienoja repliikkejä ja armottomia tappoja Artille suodaan toistakymmentä. Katso Deadly Bet.
 
 
James Munroe - Christopher Lambert
 
Ranskan versio Eric Robertsista on hihittävä kähisijä Lambert, joka ei jätä tunnelmallisella olemuksellaan ketään kylmäksi. Toiminta on kaksijakoista ja lopun miekkataistelu Barney Rossia vastaan on upeaa katseltavaa. Katso Hunted, Gunmen ja Highlander 1-4.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti